Aalykkekvarteret.dk -et kvarter med  muligheder|

Til forsiden | Grundejerforeningen | Idrætsforeningen | Billedarkiv | Kvarterhistorie | Arrangementer | Faste aktiviteter | Udlån | Links


På denne side har du et overblik om de billeder der findes på her på Aalykkekvarteret.dk. Hvis du ønsker billederne i en større opløsning kan du henvende dig til webmaster

Fælles fest for begge foreninger
2011

Kvarterets store fest i 2011 blev holdt som et samarbejde mellem begge foreninger i et stort telt på parkeringspladsen foran børnehaven. Der var stor aktivitet hele dagen og stor opslutning til både dans og spisning ud på de små timer.
Fastelavn 2012
IMG_8526.jpg
Prinsseser og cowboy. Farlige dyr og søde dyr. Det traditionelle tøndeslagning blev i år afholdt på skolen. Der var pænt fremmøde og alle hyggede sig og så var der fastelavns boller bagefter.

Kvarterfest_2012 (1).JPGKvarterfesten 2012 blev igen afholdt som en fællesfetst for de 2 aktive foreninger i kvarteret. Der var samtidig en festligholdelse af Idrætsforengens 30 års jubilæum. I den anledning blev der om eftermiddagen fortæret en dejlig jubilæumskage. Ikke nok med at der blev spist kage, også hele 2 foredrag blev der underholdt med. Men så var der selvfølgelig spisning og dans bagefter.

Aalympiaden 2009
Er den nu helt gennemstegt.jpgIgen i år blev der afholdt kvarterfest efter helt faste traditioner.
Der var kage og aktiviteter om eftermiddagen.
Og om aftenen var der spise og dans med Nice Guys.
Som noget nyt dansede vi lancier, hvor vi havde en dygtig lærer.
Formandens_beretning.jpgGeneralforsamling
Grundejerforeningens generalforsamling har været afholdt tirsdag den 2. februar 2010.   Torben Vestergaard Frandsen fortalte om sit firma Vestergaard Frandsen, der er specialist i at redde liv i verdens ulande og ved katastrofer. Hans firma hjemmeside finder  du ved at klikke  her.
Alternativ grill transport.jpg
Aalympiaden 2010
Igen i år blev der afholdt kvarterfest efter helt faste traditioner.
Der var kage og aktiviteter om eftermiddagen.
Bl.a. af denne alternative grill transport.

Madklubafslutning
Vi_venter_paa_de_sidste.jpg
En af de store succes i vores kvarter er madklubberne. Hele to af aftener om ugen er der fuld aktivitet i skolekøkkenet. Onsdagsholdet sluttede sæsonen med af grille udendørs.
Karina Lorentzen fra SF holdt grundlovstalen.jpgGrundlovsmøde 2009
Knap 30 børn og voksne deltog i
grundlovsarrangement
Grundlovsdag var der traditionen tro fest i formandens have.  alligevel deltog knap 30 børn og voksne i arrangementetæ Først kaffe og engagerede ord fra årets grundlovstaler, Karina Lorentzen fra SF. Og fra klokken 18 fællesspisning af medbragt mad tilberedt på grill i tørvejr på terrassen. 
Cykeltur 
Nu starter vi snart.jpg

Idrætforeningens årlige cykeltur gik i år til Agtrupvig
01 Vi moedtes paa p-pladsen.jpgJuletræer og Banko
Søndag d. 14 december
Julearrangement var en succes
Træet til juleaften blev fundet, Troels trakterede med gløg, Lisa med hjemmebagt kage og senere blev der både vundet ænder og håndboldbilletter da flere end 50 beboere i Ålykkekvarteret deltog i grundejer- og beboerforeningens julearrangement søndag den 14. december 2008. Mogens takkede på foreningens vegne for Troels' gæstfrihed i skoven, Peter råbte numre op til det banko, hvor Ulriks fornemme gevinster fandt deres vindere.
Revy og vinsmagning en klar succes
Omkring 45 Ålykkebeboere fik smurt lattermusklerne og ganen, da grundejerforeningen for første gang forsøgte sig med revy og vinsmagning på samme aften. Revyholdet præsterede til topkarakter, det samme gjorde Kresten Vestergaard Frandsen med vine, da han ledte deltagerne gennem vinens Tour de France. Se billeder og video fra aftenen.
Sankt Hans Aften
Sankthans i herligt sommervejr
Knap 90 var til Sankthans på Engen i Ålykkekvarteret 2009. Allerede fra klokken 18 var der hektisk aktivitet omkring grillene, og alle borde samt yderligere et par stykker var i brug for at skaffe spiseplads. Klokken 21 holdt formanden tale og 21.15 tændte Jørn Jørgensen bålet.

Grund_268.jpgVelbesøgt arrangement grundlovsdag
Dagen startede med byvandring med Steen Krarup.  Der efter var der kagebord i formandens have. Kagekonkurrencen blev afgjort af dommerne.  Vindere blev Anette Wittorff og Bodil Skriver.  Venstres borgmesterkandidat i Kolding, Jørn Pedersen, holdt grundlovstalen.

Walking_06.jpgWalking dinner 2008.
24 beboere i Ålykkekvarteret holdt fest sammen lørdag den 29. marts 2008. Ikke en almindelig fest, for festen foregik i fem huse, det blev en ualmindelig munter fest med fokus på naboskab, god mad – vi havde en kok til at lave både forret og hovedret og Lisa fra kvarteret stod for desserten – og fine vine. Billederne har Mads taget.
12 Det er Sankthans.jpgDer var flere end 100 til Sankthans ved åen
Der var pølser og der var snobrød, der var sodavand og øl og der var vin. Der var tale og der var hyggesnak, der var bål og der var en heks med kost kreeret af Marcus og Eskild, og heksen hylede hele vejen sydover til Bloksbjerg. Der var simpelt hen Sankthans i Ålykke.
Se billederne her
og
læs formandens båltale ved at klikke her.
Ølsmagningen 2007 blev en succes med kyndig vejledning af en fagmand
Se flere billeder her.
PICT0016.jpgSom en nyskabelse ved Aalympiaden 2007 var der kagebord med Lisa´s kager. Mange var bekymrede for om de kunne spise noget til den egentlige fest.
PICT0028.jpgSe de flotte billeder fra Sct. Hans aften 2007. Bålet kom endelig igang med hjælp.
se flere billeder her.
Også i 2005 blev mændenes fortrukne samlingspunkt inden middagen, foran Webergrillene.
Se flere billeder her.
Igen i 2004 blev ÅIF´s fastelavns arrangement en kold omgang, men der var mange flotte udklædte.
Se flere billeder her.
Ålympiaden 2004 var en igen en stor succes. Der var bla. underholdning med Line-dans
Se flere billeder her.
Her ser du "Weber-Peter" som stod for de dejlige lammekøller til Ålympiaden 2003, som sædvanlig blev holdt i Ungdomsgården.
Se flere billeder her.
I forbindelse med Grundejerforeningens 25 års jubilæum har foreningnen udgivet en bog om kvarterets historie. Her er nogle flere af de gamle billede
Se flere billeder her.
Det er jo et dejligt kvarter vi bor i. Her kan du se nogle billeder fra kvarteret taget på en dejlig solskins dag i 2003.
Se flere billeder her.
En af de store succeser i sæsonen 2003/2004 for ÅIF har været badminton holdet. Aldrig har der været så mange aktive.
Se flere billeder her.
En af de tilbage vendende traditioner er cykelturen til Løverodde.
Se flere billeder her.
Ålympiaden 2001 stod menuen på helstegt pattegris, som Steffen stod for med stor succes.
Se flere billeder her.